سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: همسایگان می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است
سرخط خبرها

«ساماندهی کارکنان دولت» در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس| آیین‌نامه اجرای رتبه‌بندی معلمان در حال تدوین است

  • کد خبر: ۱۱۳۲۳۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
«ساماندهی کارکنان دولت» در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس| آیین‌نامه اجرای رتبه‌بندی معلمان در حال تدوین است
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس از کمیسیون اجتماعی خواست تا روند بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تسریع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید کاظم دلخوش اباتری در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: بنا بود  آیین نامه قانون بودجه ۱۴۰۱ ظرف مدت یک ماه نوشته شود، اما هنوز روز زمین مانده است، بنابراین از آقای رئیسی که پیوسته به دنبال حل مشکل فقرا و روستاییان هستند، می‌خواهم به این موضوع ورود کنند، ضمن اینکه هنوز هم سهمیه قیر داده نشده و این در حالی است که چندماه آینده بارندگی را در پیش داریم، بنابراین رئیس جمهور باید دستور دهد تا قانون اجرا شود.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس یازدهم ادامه داد: طرح ساماندهی نیرو‌های قراردادی، شرکتی و طرحی در دستور کار کمیسیون اجتماعی قرار دارد که ما پیشنهاداتی نیز پیرامون آن مطرح کردیم، چشم این افراد به عملکرد کمیسیون اجتماعی است، بنابراین از آقای مصری می‌خواهم به عنوان فردی که هم فعالیت در کمیسیون اجتماعی و هم به عنوان وزیر کار را در کارنامه خود دارد کمک کند تا به سرعت این طرح در دستور کمیسیون اجتماعی قرار بگیرد.

وی ضمن قدردانی از هیات تطبیق مقررات برای پیگیری افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تصریح کرد: این هیات شنبه گذشته پیرامون بررسی این موضوع جلسه‌ای برگزار کرد و فردا نیز در این خصوص جلسه دارد، امیدواریم با حل این مشکل هم مجلس و هم مردم را خوشحال کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: نیرو‌های طرحی در وزارت بهداشت و درمان در دوران کرونا جان خود را گذاشتند، اما الان آن‌ها را پراکنده کرده اند، بنابراین انتظار می‌رود وزارت بهداشت در این زمینه به درستی عمل کرده و مانع از اخراج آن‌ها شود.

دلخوش اباتری افزود: آیین‌نامه اجرای رتبه بندی فرهنگیان در حال تدوین است، از مجلس می‌خواهیم که برای نظارت بر روند اجرای این مهم یک نفر را به عنوان مامور جهت نظارت بر این بخش معرفی کند.

وی در پایان با اشاره به وضعیت تراکنش‌های بانکی تاکید کرد: کارت‌های بانکی را در صندوق ۷۰-۳۰ کرده اند، به این معنی که در بازار افرادی که دارای دستگاه پوز هستند، بیش از حد مالیات می‌پردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->